Solar2Enjoy Hoofdkantoor Gildeweg 17F 4383NH Vlissingen

E-mail algemene vragen:
(verkoop, informatie)
E: info@s2ezeeland.nl

Voor verkoop, service en planning of overige vragen
bel tijdens kantooruren:
T: +31 (0)118-855561

Openingstijden administratie
en showroom 2022

Maandag: 09:00 t/m 17:00 uur
Dinsdag:09:00 t/m 17:00 uur
Woensdag:09:00 t/m 17:00 uur
Donderdag:09:00 t/m 17:00 uur
Vrijdag:09:00 t/m 17:00 uur Zaterdag:gesloten Zondag:gesloten

Onze producten

| Superieure efficiëntie

SolarEdge Power optimizers

Optimizers

de nieuwe SolarEdge S-Serie Power Optimizers.

De voordelen zijn, dat u per jaar en per zonuur meer opbrengst haalt uit ieder zonnepaneel, zodat de energie opbrengsten hoger zijn dan met reguliere omvormers. Met de SolarEdge Optimizers kunt u de werking van het systeem per paneel zelf monitoren. De monitoring is gratis en is de meest uitgebreide die er is. De garantie van een Optimizer bedraagt  25 jaar.

SolarEdge  Optimizers.
 

De SolarEdge Power Optimizer is een DC / DC-omzetter en kan aangesloten worden op ieder zonnepaneel, waardoor deze verandert in een slimme module. De SolarEdge Power Optimizers verhogen de zonne-energie-afgifte van PV-systemen door constant het maximale power point (MPPT) van elke paneel afzonderlijk te volgen. Bovendien bewaken de Power Optimizers de prestaties van een zonnepaneel en communiceren ze die gegevens naar het SolarEdge-monitoringplatform. Elke Power Optimizer is uitgerust met de unieke SafeDC -functie die is ontworpen om de DC-spanning van de panelen automatisch naar een veilig niveau te verlagen Bij SolarEdge wordt de spanning teruggebracht naar 1 volt per zonnepaneel, met een maximum van 50 volt. Dit gebeurt bijvoorbeeld bij oververhitting of een los contact wanneer de omvormer of het net wordt uitgeschakeld.

Meer informatie fabrikant
SolarEdge Optimizers
Solaredge Power Optimizer S440 -1GM4MRM
Solaredge Power Optimizer S500-1RM4MRM
Solaredge Power Optimizer S500B-1GM4MRM

Kenmerken

SolarEdge S-Serie Power Optimizers

De SolarEdge Power Optimizers zijn speciaal ontworpen voor omvormers van SolarEdge. De power optimizer installeer je zeer snel en eenvoudig. Met slechts één enkele schroef is hij gereed voor gebruik. Bovendien profiteer je van extra energie opbrengst, tot wel 25%! Dit kan gerealiseerd worden dankzij de superieure efficiëntie van maar liefst 99,5%. Deze SolarEdge Power Optimizer heeft een garantie van 25 jaar.Dankzij zijn kosteneffectiviteit is de SolarEdge Power Optimizer ideaal om te gebruiken bij commerciële en grotere veldinstallaties. SolarEdge heeft hierin een ideale balans gevonden. Zo is er 50% minder bekabeling, zekeringen en combinatiekasten benodigd. Hierdoor kan er een twee keer zo lange stringlengte gerealiseerd worden. 

Modellen

Model varianten
Power optimizer modelPaneelvermogenPaneel VocOndersteunt panelen tot:
S440≤440Wp14.5A - ≤60V440Wp
S500≤500Wp15A - ≤60V500Wp
S500B≤500Wp15A - ≤125V500Wp

Bijlage

 

DOWNLOADEN

SolarEdge S-Serie Power Optimizers Data sheet

Technische informatie over de SolarEdge Power Optimizers

S440 / S500 / S500B

maximale stroom

Supersnelle Maximum Power Point Tracking

MPPT

Maximum Power Point Tracker 

zorgt ervoor dat een zonnepaneel optimaal werkt.

Door constant de door uw zonnepanelen geproduceerde spanning en stroom in de gaten te houden zorgt de MPPT-technologie ervoor dat het beschikbare vermogen van uw panelen volledig wordt benut en voor opslag wordt geoogst. Het voordeel hiervan is het meest merkbaar als de hemel deels bewolkt is en de lichtintensiteit voortdurend wisselt.

Professionele Plaatsing

Dat is wat u verdient.

Of gratis advies gesprek

Beste prijzen

Voor elk budget