Overig

Thermostaten, Mensa Heating terrasverwarming en Infraroodstraling

 

Thermostaten

 

Thermostaat Q-7 RF

Deze thermostaat is digitaal draadloos, programmeerbaar en is balastbaar tot 6A/1300 Watt. Hij kan meerdere ontvangers/schakelkastjes aansturen die dicht bij het paneel moeten worden gemonteerd. Er wordt standaard bij één thermostaat ook één ontvanger geleverd en heeft een garantieperiode van 1 jaar.

 

 

Thermostaat T-13

Een luxere thermostaat die ook digitaal, draadloos en programmeerbaar is. De T-13 is belastbaar tot 16A/3500 Watt en heeft 1 jaar garantie. De Europese klok en dagaanduiding is op de modern afgewerkte thermostaat te vinden, hij is overigens ook draadloos.

 

 

Thermostaat I-20

Deze zeer eenvoudige thermostaat is een plug-in waar je de stekker van een infrarood paneel erin steekt. Hij is wel belastbaar tot 16A/3500 Watt, maar niet programmeerbaar. Hij heeft een garantieperiode van 1 jaar en is digitaal.

 

 

Thermostaat Q1-RX/Q8_RF(TX)

De nieuwe thermostaat vervangt de oude thermostaat I-21. Ook op deze thermostaat kunnen meerdere Infrarood panelen worden ingesteld dus zijn ruim belastbaar vermogen van 16A/3500 Watt. Het is een programmeerbare “plug-in” set met een draadloze thermostaat met 1 jaar garantie.

 

 

Thermostaat Q-7 RF met ontvanger


Thermostaat T-13


Thermostaat I-20


Q1-RX-Socket-met-Q8-RF

Mensa Heating terrasverwarmers

 

Imus

De Imus heeft een modern design en heeft een laag vermogen. De Imus heeft een vermogen van 550 Watt en geeft dezelfde warmte als een kwartslamp van 1500 Watt. Hij past perfect onder een tafel in uw eigen tuin, de camping, of zelfs op het terras. Omdat het vermogen slechts 550 Watt is, en beter is dan een kwartslamp, is er veel minder CO2 uitstoot. Beter voor de rekening en minder CO2!

 

 

Vireoo Private

Met deze infrarood verwarmers kan je, wanneer het iets frisser wordt buiten, nog lekker buiten zitten. Hij is het best geschikt voor het balkon of in de tuin. U kan uw eigen tafelblad op de Vireoo Private vastmaken, dus zelf personaliseren. Net als de Imus en andere Meansa Heating terrasverwarmers is de Vireoo Private met een vermogen van 400 Watt beter voor de rekening in tegenstelling tot een kwartslamp met een vermogen van 1200 Watt en vermindert de CO2 emissie met 2/3.

 

 

Vireoo Pro

De meer slimme en daardoor nog milieuvriendelijker variant van de Vireoo Private, want de ingebouwde bewegingssensor voor ”aan/uit-schakeling” van het verwarmingselement en de mogelijkheid om maximaal 8 tafels aan elkaar te koppelen en op 1 stroompunt aan te sluiten. De kortegolf infrarood element verwarmt direct de objecten in de buurt, en een zuchtje wind zorgt er niet voor dat de warmte weg gewaaid wordt.

 

 

Statio

We hebben niet alleen, zittafels met verwarming maar ook sta-tafels. Perfect ge-designed voor tuin- en terrasfeestjes of als mensen even willen roken buiten. Heel fijn als het later in de avond frisser wordt waardoor gasten blij blijven. Hij heeft een vermogen van 700 Watt en presteert beter als een 2000 Watt lamp, want hij heeft een zeer hoog rendement van 92%. De CO2 emissie is 2/3 lager en deze kan u ook personaliseren met een eigen tafelblad.

Imus

Vireoo-Private

Vireoo-Pro

Statio

Infrarood Stralers

 

Wij kunnen op aanvraag ook ‘Infrarood Stralers’ leveren en installeren. Deze hangen ook bij ons in het kantoor in de showroom.

Infrarood stralers zijn voornamelijk voor grote ruimtes waar de warmte tot wel 6 meter kan overbruggen, u moet denken aan bijvoorbeeld industriële ruimtes of kantoren waar de stralers buiten handbereik gehangen kunnen worden. Ze geven immers veel meer warmte af dan infrarood panelen, want infrarood stralers kunnen de 350°C halen.

 

 

Infraroodstralers