Sunpower infrarood panelen

Sunpower Infrarood Panelen

 

Onze Sunpower infrarood panelen zijn van goede kwaliteit. Ze hebben tot wel 10 jaar garantie en niet te vergeten: TÜV gekeurd, CE gecertificeerd en voorzien van een degelijk en eenvoudig ophangsysteem. Net als alle andere kleinere panelen, kunnen de SP-350, SP-550 en zelfs de SP-750 perfect in plafondsystemen worden geplaatst.

De panelen hebben daarbij een mooie afwerking zonder lijst en de witte coating is in het metaal gebrand voor een wit glad oppervlak. Dit geeft de SP-panelen een mooi strak uiterlijk. De witte kleur past overal bij en is makkelijk te monteren.

 

 

SP-350

Net als andere kleine panelen, past de SP-350 paneel precies in systeemplafonds. Met zijn kleine afmetingen van 60×60, kan hij veel worden gebruikt in kleinere ruimtes zoals het toilet met een vermogen van 350 Watt. En hij heeft misschien maar een klein vermogen, maar geeft nog steeds een aangename warmte.

 

SP-550

De SP-550 heeft, zoals u misschien al raad, een vermogen van 550 Watt. Dit paneel heeft een handig formaat van 60×90 wat ervoor zorgt dat hij niet te zwaar is en in vele ruimtes gebruikt kan worden.

 

SP-750

Ook dit paneel past goed in systeemplafonds, want zijn formaat is 60×115. Hij heeft een vermogen van 750 Watt en is dus krachtiger dan de SP-350 en SP-550. De ruimte die de infraroodstraling bereikt is zeer ruim. Hij is heerlijk voor  grote ruimtes waar u zit zoals de eetkamer.

 

SP-950

Het krachtigste paneel in deze serie met wel een vermogen van 950 Watt geeft hij snel en efficiënt warmte af. De SP-950 heeft een erg groot bereik met de afmetingen 75×115. Omdat de Sunpower infrarood serie geen omlijsting heeft om de infrarood panelen, lijkt hij optisch kleiner en past goed in het interieur.

De Sunpower infrarood panelen hebben een zeer hoog rendement van wel 93-94%, en hebben een levensduur van zeker 20 tot 25 jaar.

De Sunpower SP-550 is als demo paneel  in onze showroom aanwezig samen met diverse andere panelen, we kunnen u dan laten zien, of beter gezegd laten voelen hoe fijn de infraroodstraling wordt omgezet in aangename warmte.
Kom gerust een keer langs voor meer informatie en advies.