Sunjoy infrarood panelen

Sunjoy Infrarood Panelen

 

De Sunjoy infrarood panelen leveren de meest intense en aangename warmte. Wat deze panelen zo mooi maak, is de nette afwerking met een witte aluminium lijst. Deze panelen zijn ook aan de achterzijde geïsoleerd, waardoor de achterzijde rond de 30 °C blijft. De warmteontwikkeling blijft dus laag en kan zonder gevaar gemonteerd worden op het plafond of tegen de muur.

De Sunjoy panelen zijn daarbij IP55 geclassificeerd. Met deze classificering kunnen Sunjoy panelen zonder gevaar ook in zogenaamde “natte cellen” worden geïnstalleerd, zoals badkamers en douches.

Ook is Sunjoy uitgerust met zilver-Nano technologie, die zorgt voor een antibacteriële en geur-neutraliserende werking, zelfs als de panelen uitgeschakeld zijn. De panelen hebben CE, zijn TÜV gekeurd en een garantieperiode van maar liefst 10 jaar.

Vooral de kleinere panelen zijn zelfs geschikt voor plafondsystemen. De Sunjoy SR-5 wordt voornamelijk in badkamers geplaatst en  de grote panelen, zoals de Sunjoy SR-8, is vaak te vinden op slaapkamers en kantoren. Alle Sunjoy panelen zijn licht van gewicht vergelijken met concurrerende IR-panelen.