Ecostructure infrarood panelen

Ecostructure Infrarood Panelen

 

Deze infrarood panelen (IR-panelen) hebben een mooie afwerking en de ecostructuur samen met de afwezigheid van een lijst zorgen ervoor dat het paneel meer wegvalt met de achtergrond.

De garantieperiode loopt tot 5 jaar op. De panelen zijn IP44 geclassificeerd, dit wil zeggen dat ze onder andere spatwaterbestendig zijn. Ook deze IR-panelen zijn van goede kwaliteit en prijs aantrekkelijk.

Dit paneel wordt 14 mm van het plafond af gemonteerd zodat gevormde warmte achter het paneel goed kan ontsnappen. De temperatuur wordt achter het paneel Max. 50 °C. Ze zijn verkrijgbaar met verschillende formaten en wattages.

 

Eco-structure HT-3

Dit is ons kleinste ecostructure paneel met de afmetingen: 60×60. Dit kan worden zowel met ‘normale’ als met plafondsystemen. Omdat dit IR-paneel zo handig in formaat is, is het veelzijdig toepasbaar. Het is beter om dit paneel tot ongeveer 2.6 meter hoogte te plaatsen zodat alle objecten in de omgeving worden verwarmt. Hij verbruikt 300 Watt, dus dat valt heel erg mee op de rekening.

Eco-structure HT-6

Met de universele afmetingen 60×120 is dit IR-paneel net zoals de HT-3 veelzijdig toepasbaar. Hij kan ook worden gemonteerd met plafondsystemen en tot 2.60 meter kan hij alles makkelijk verwarmen. De aangename warmte is bv. op kantoor of op de bank achter de buis erg fijn. Met het dubbele oppervlak vergelijken met de HT-3, heeft hij ook het dubbele wattage van 600 Watt.

Eco-structure HT-7

Omdat de ecostructure HT-7 dezelfde afmetingen heeft als de HT-6, past deze ook perfect in plafondsystemen. Dus deze wordt zoals de HT-3 en HT-6 breed toegpast. Wat de HT-7 interessant maakt, is dat hij i.p.v. de HT-6 meer vermogen heeft van 700 Watt. Deze warmte is nog intenser!

Eco-structure HT-10

Dit grootste paneel met afmetingen van 85×120 heeft de grootste oppervlakte dat de meeste warmte verspreidt. Het is daarbij het krachtigste paneel met een vermogen van 1000 Watt. Zelfs met een hoogte tot 2.80 meter kan hij alles perfect verwarmen. En ondanks zijn formaat, zorgt de structuur ervoor dat hij nog steeds ‘weg valt’ met de achtergrond.