Degree-n infrarood panelen

Degree-n Infraroodpanelen

De degree-n infraroodpanelen gebruiken veel minder energie als andere infraroodpanelen, het gebruik kan tot wel 60% op uw energierekening besparen, met een zeer hoog elektriciteitsrendement van 98%. DE Degree-n panelen zijn onderhoud vriendelijk want ze zijn bacterie werend en schimmeldodend. Deze IR-panelen zijn goed voor de gezondheid omdat ze niet op gas werken, en stoten enkel infraroodstraling uit.  Alle degree-n panelen hebben een garantieperiode van 12 jaar.

Alle panelen zijn in zowel in het alpine-wit als nero-zwart verkrijgbaar.
 

Degree-n
100 Watt

De degree-n 100W heeft een afmetingen van 30 bij 60 cm, met een ruimtebereik van 19 m³ en een oppervlaktebereik van 7 m2.

Dit paneel is in ongeveer 8 minuten volledig opgewarmd met een temperatuur van 91 tot en met 95 °C

Degree-n
200 Watt

De degree-n 200W heeft een afmetingen van 60 bij 60 cm, met een ruimtebereik van 27 tot 36 m³ en een oppervlaktebereik van 14 m2.

Dit paneel is in ongeveer 8.5 minuten volledig opgewarmd met een temperatuur van 91 tot en met 95 °C

Degree-n
300 Watt

De degree-n 300W heeft een afmetingen van 90 bij 60 cm, met een ruimtebereik van 44 tot 55 m³ en een oppervlaktebereik van 21 m2.

Dit paneel is in ongeveer 9 minuten volledig opgewarmd met een temperatuur van 91 tot en met 95 °C

Montage, bevestiging en installatie

Onze panelen zijn eenvoudig te monteren. De panelen beschikken over twee geïntegreerde schuifmechanismes waarmee het paneel vrijwel naadloos aan het plafond of de wand te monteren is. Natuurlijk is wel een aansluiting op het elektriciteitsnet nodig, maar van geavanceerd en kostbaar leidingwerk zoals bij een CV-ketel of warmtepomp het geval is, is geen sprake.

We adviseren om de panelen indien mogelijk aan het plafond te monteren. De panelen hebben daar het grootste bereik vanwege de brede stralingshoek. Wandmontage is zeker mogelijk, maar gaat wel iets ten koste van het rendement, al is dit nog steeds hoger dan met traditionele oplossingen.

U kunt zelf de panelen installeren en aansluiten, maar veel mensen kiezen er ook voor om de panelen te laten installeren. Zeker als hierbij nieuwe bekabeling gerealiseerd moet worden of er bijv. een groep bijgeplaatst moet worden is dit wellicht een goede keuze. Hulp nodig bij installatie. onze monteurs van Solar2Enjoy staan voor u klaar.