Solar2Enjoy | Disclaimer

  Disclaimer.

 

Solar2Enjoy Zeeland en het Solar2Enjoy Zeeland logo zijn handelsmerken van Solar2Enjoy Zeeland. De hierin genoemde namen van bestaande bedrijven en producten kunnen het handelsmerk zijn van de betreffende eigenaren. Op alle aanbiedingen van en overeenkomsten met Solar2Enjoy Zeeland zijn de algemene verkoopvoorwaarden van toepassing.

Prijzen en specificaties zijn correct op de datum van publicatie, echter kunnen zonder voorafgaande kennisgeving onderhevig zijn aan beschikbaarheid of prijswijzigingen. Aanbiedingen zijn verkrijgbaar zolang de voorraad strekt. Prijsverschillen door fluctuatie in de dollarkoers, typefouten en prijs- en modelwijzigingen voorbehouden. 

Afbeeldingen dienen uitsluitend ter illustratie – geleverde producten kunnen verschillend zijn; aan de illustraties kunnen geen rechten worden ontleend, Solar2Enjoy Zeeland kan niet aansprakelijk gehouden worden voor fouten in typografie of fotografie. 

 

Copyright

Niets uit de tekst of grafische voorstellingen op deze website mag zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van Solar2Enjoy Zeeland worden verveelvoudigd en / of openbaar worden gemaakt in enige vorm of op enige wijze, waarbij de oorspronkelijke doelstelling of context schade wordt aangedaan.

© 2020 Solar2Enjoy Zeeland.